Over ons

Four/Ten is een merk voor herenkleding dat werd opgericht in 2009. Het merk probeert een perfecte balans te vinden tussen klassieke en moderne elementen in hun kledingstukken. De naam verwijst naar de Amerikaanse termen voor het spelen van de laatste cijfers van het telefoonnummer om houvast te krijgen in onzekere tijden.

Four/Ten biedt een breed scala aan items, van klassieke oxford overhemden en chino broeken tot moderne joggingbroeken en bomberjacks. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen, denim en wol. De stijl van de kleding is minimalistisch, en de kleuren zijn voornamelijk neutraal zoals zwart, wit en grijs.

De kleding van Four/Ten is geschikt voor allerlei gelegenheden, van casual tot formeel. Het merk probeert een tijdloze stijl te creëren die altijd relevant blijft. Dit betekent dat veel van de items van Four/Ten tijdloze stukken zijn die jarenlang meegaan.

In het kort biedt Four/Ten herenkleding die de perfecte balans vindt tussen klassieke en moderne elementen, gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor allerlei gelegenheden. De kleding is minimalistisch en tijdloos, wat betekent dat het jarenlang mee zal gaan.